• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Terug in de tuin: Hoe maak ik de tuinverlichting in orde voor het tuinseizoen?


Het voorjaar is begonnen: tijd om de buitenboel weer aan te pakken. Vergeet daarbij ook de tuinverlichting niet. Branden alle lampen nog goed en wil je de tuinverlichting uitbreiden nu je vaker op je terras te vinden bent?

Indien er lamp niet brandt, kun je als eerste de aansluiting van de lamp op de hoofdkabel controleren. Kijk of de connector nog goed vast zit en probeer eventueel een werkende lamp uit op de connector van de lamp die niet brand. Het komt vaker voor dat het probleem in de connector zit dan in het armatuur zelf. 

Tijdens werkzaamheden in de tuin zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Heb je per ongeluk de kabel doorgeknipt of gestoken met een schop, dan kun je dit eenvoudig repareren. Je kunt de kabels weer met elkaar verbinden door middel van een CC2-kabelverbinder. Als je niet genoeg speling op de kabel hebt kun je een los stuk kabel verbinden door middel van twee CC2-kabelverbinders. Denk er wel aan dat je achter een CC2-kabelverbinder tot 50 watt aan lampen kunt plaatsen en om de uiteinden van de kabels af te doppen met Cable Caps.

Nu je weer vaker buiten te vinden zult zijn, heb je misschien behoefte aan meer verlichting in de tuin. Een extra lamp bij het terras of nieuwe beplanting die je wilt uitlichten. Het in-lite systeem is makkelijk uitbreidbaar en nieuwe armaturen koppel je eenvoudig aan de bestaande hoofdkabel met de meegeleverde connector.

Nu alle verlichting is gecontroleerd, gerepareerd en eventueel uitgebreid wens ik je vele mooie dagen en vooral avonden in je tuin toe!

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service