• Gratis verzending v.a. €50         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

in-lite slimme buitenverlichting

in-lite slimme buitenverlichting
Weergegeven:
Sorteren op:

Wil jij nog meer uit je tuinverlichting halen? Alles in de wereld wordt steeds slimmer. In huis schakel je op je telefoon de verwarming aan, houd je de beveiligingscamera's in de gaten én zet je de lichten aan voor je thuiskomt. Dus waarom ook niet in de tuin? De in-lite Smart HUB 150 maakt dit mogelijk. Deze transformator zorgt dat jij vanaf een app vanaf de (tuin-)bank de buitenlampen aan- en uitzet wanneer je maar wilt. Daarnaast stel je in de in-lite app routines en scènes in, zodat de lampen aangaan maar jouw wensen. En dit allemaal via je smartphone of tablet.

De voordelen van in-lite slimme verlichting

  • Gemakkelijk tuinverlichting besturen met Bluetooth
  • Instellingen delen met andere app-gebruikers;
  • Stijlvol design, slimme uitvoering;
  • Vertrouwde kwaliteit;
  • Uitbreidbaar.

Smart transformator: in-lite SMART HUB 150

Met de SMART HUB-150 transformator is het tijd voor een nog innovatievere manier van jouw tuin verlichten. Je buitenverlichting instellen en besturen was nog nooit zo makkelijk. De SMART HUB-150 transformator is gemaakt van materialen met een hoge kwaliteit en biedt optimale veiligheid. Het is bovendien voorzien van de verschillende functies die je terugvindt in de in-lite app. Dankzij de in-lite app voor iOS of Android telefoons kun je alle functionaliteiten van de SMART HUB-150 instellen, opslaan en delen met andere in-lite app gebruikers. Denk aan het instellen van lichtzone en routines. Je installeert de SMART-HUB 150 transformator zowel binnen, bijvoorbeeld in jouw tuinhuis, als buiten opgehangen worden aan een wand. Zorg wel dat het minimaal 50 centimeter boven de grond hangt.

in-lite smartlampen

Met design onderscheidt in-lite tuinverlichting zich. Inmiddels timmert het ook hard aan de weg met stijlvolle slimme buitenverlichting. Naast de transformator zijn nu ook armaturen beschikbaar waarvan het mogelijk is om de lichtkleur van aan te passen. Wat dacht je van de SMART SCOPE TONE, uit de populaire SCOPE-serie. Een stijlvolle buitenspot waarmee je nu eenvoudig de lichtkleur bepaalt voor elk seizoen en elke setting. De SMART EVO FLEX is flexibele lijnverlichting die je subtiel verwerkt op de meest creatieve manieren.

Slimme in-lite buitenverlichting bestellen

Slimme in-lite verlichting voor jouw tuin? Voor het in-lite assortiment ben je bij Tuinverlichtingswinkel.nl aan het juiste adres. Wij zijn een online specialist op het gebied van tuinverlichting. Bestel vandaag nog je nieuwe tuinverlichting en wij verzenden het direct. Ontdek het gemak en ervaar wat tuinverlichting kan doen. Ontvang vijf jaar garantie op je in-lite tuinproducten. Heb toch je vragen over de beste verlichting voor jou? Wij denken graag met je mee.

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service