• Gratis verzending v.a. €100         

 • < 23:59 besteld = Direct verzonden

 • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
 • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

 • Veilig kopen & Achteraf betalen

Garden Lights Smart verlichting: zo werkt het


Tuinverlichting die automatisch aanspringt wanneer het donker wordt? Een kleurrijke tuin in de avonduren? Vanaf je telefoon je buitenlampen besturen? Dat kan met Garden Lights Plus! Houd jij er ook van om jezelf het zo makkelijk mogelijk te maken? Vanuit je broekzak heb jij de volledige controle over je tuinverlichting dankzij de smart verlichting van Garden Lights. Benieuwd hoe het werkt? Wij leggen het aan je uit!

Binnenshuis is steeds meer mogelijk als het gaat om slimme technologie, maar waarom ook niet in je tuin? Garden Lights heeft daar een speciale accessoire voor ontwikkeld: de Garden Lights Switch Plus. Deze gebruik je in combinatie met een app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Je verandert de kleur van het licht via een kleurenwiel, stelt scenes in en kunt verschillende zones in je tuin instellen. Hoe je dit instelt, leggen we zo verder uit.  Maar eerst nog even: waarom zou je kiezen voor Garden Lights Smart verlichting?

Voordelen Garden Lights Smart verlichting met Switch Plus

Met de juiste apparatuur en je favoriete buitenlampen verlicht jij je tuin op een slimme manier. Je komt nooit meer bij een donkere entree thuis. Garden Lights smart tuinverlichting is hier bij uitstek geschikt voor. Met dezelfde eenvoud die je van het populaire merk gewend bent, maar dan vanaf je telefoon. Maak je tuin klaar voor de toekomst met Garden Lights smart verlichting. Waarom? Wij zetten de voordelen graag op een rijtje. 

 • Gemak in je zak: je bestuurt vanaf je telefoon of tablet je tuinverlichting op afstand.
 • Ingebouwde licht- donkersensor: stel in dat je verlichting automatisch aanspringt wanneer het donker wordt.
 • Kleuren aanpassen van PLUS-lampen: bepaal de kleur van het licht met een kleurenwiel vanuit de app voor PLUS-armaturen.
 • Meerdere zones: voor verschillende toepassingen een ander lichtbeeld en tijdsduur instellen.
 • Eenvoudig te installeren: dankzij de do it yourself 12 volt buitenverlichting leg je smart verlichting eenvoudig zelf aan.

Zelf je Garden Lights Switch installeren

De Garden Lights Switch helpt je bij het automatiseren van je buitenverlichting. Voordat je aan de slag kan met je slimme set-up, moet de Switch eerst in de tuin worden geplaatst. Het plaatsen van je Garden Lights Smartverlichting doe je eenvoudig zelf. Het is net zo gebruiksvriendelijk als je gewend bent van Garden Lights 12 volt tuinverlichting. Het aansluiten van de Garden Lights Switch PLUS doe je op 3 manieren:

 1. De switch plaatsen tussen de transformator en hoofdkabel om een lichtzone te besturen.
 2. Op 1 aftakking wanneer je 1 lichtzone afzonderlijk wilt besturen.
 3. Op elke aftakking wanneer je meerdere lichtzones afzonderlijk wilt besturen.

Je plaats de Garden Lights Switch op twee manieren in de tuin. Ten eerste kun je het monteren aan de wand met een wandbeugel en de meegeleverde schroeven. Ten tweede is het mogelijk om de Switch te plaatsen op de grond. Je bevestigt het eenvoudig op een grondpen. Deze steek je vervolgens tot de markering in de grond. 

Garden Lights PLUS instellen met App

De voordelen zijn bekend en je weet hoe de Switch moet worden aangesloten, maar hoe maak je hier nou gebruik van? Om met de slimme buitenverlichting aan de slag te gaan moet je in de speciale Garden Lights App een aantal stappen doorlopen. Het is van belang dat je verlichting hiervoor aan staat. Allereerst maak je in de app een account aan. Hierna stel je een netwerk in waar jij je producten aan koppelt. Je kunt ook een bestaand netwerk kiezen. Hierna voeg je producten toe en geef je een naam, waarna het tijd is om zones en scenes aan te maken. Voor 1 switch maak je 1 lichtzone aan. Selecteer de lampen die jij wil voor een toepassing, zoals terrasverlichting. Sla deze op. Hierna kun je aan de slag met ‘scenes’. Denk aan, een setting voor een feestje of juist een intiem diner. Met scenes kun jij in de app de favoriete instellingen opslaan. Denk daarbij aan het instellen van een timer. Maak je gebruik van een licht- donkersensor? Dan kun je niet te gelijk gebruik maken van een timer.

Veelgestelde vragen over Garden Lights smart beantwoord

Tijd om je tuin slim te verlichten met Garden Lights. Toch nog vragen? Wij hebben de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice via onderstaande chat, mail of telefoon.

Waar download ik de Garden Lights App?

De Garden Lights app is beschikbaar voor zowel tablets als smartphones. Voor Android toestellen is de app te downloaden in de Google Play Store. Voor iOS-apparaten is hij verkrijgbaar in de Appstore.

Kan ik met een switch meerdere zones instellen?

Voor het instellen van verschillende zones heb je voor elke zones een Garden Lights Switch Plus nodig. Per switch kun je een scenes instellen. Dit is handig voor verschillende toepassingen. Voor bijvoorbeeld je gevelverlichting wil je een andere setting dan voor je terrasverlichting, waar je intiem wilt dineren of een feestje geeft.

Heb ik de Switch Plus nog nodig als ik al smartverlichting heb?

Smart lampen zijn ook zonder Switch Plus te besturen in de Garden Lights app. De buitenverlichting is eenvoudig te dimmen. Bovendien kun je daar ook de kleur laten veranderen.

Garden Lights smart lampen

Op zoek naar Smart tuinverlichting voor jouw tuin? Ontdek welke lampen jij hiervoor kunt gebruiken (deze zijn ook als startset verkrijgbaar):

Tuinverlichtingswinkel.nl voor Garden Lights buitenlampen

Voor alles over je Garden Lights Smart Systeem kun je terecht bij Tuinverlichtingswinkel.nl. Wij zijn een online specialist op het gebied van tuinverlichting. Bestel het vandaag nog en wij verzenden jouw Garden Lights Switch en andere producten direct. Wij staan klaar voor jou. Het kan zijn dat je nog wel wat vragen hebt over de beste verlichting voor jouw tuin. Hoeveel lampen heb ik nodig? Waar kies ik voor oriëntatieverlichting en waar wil ik sfeerverlichting? Wij denken graag met jou mee. Ervaar wat buitenverlichting doet voor jouw tuin.