• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Garden Lights Systeem uitleg | Innovatief & Smart | Plug and Play

Tot in de late uurtjes genieten van een prachtig verlichte tuin? Met tuinverlichting zorg je dat je ook wanneer het donker is alles uit je tuin haalt. Hiermee zit je sfeervol en ontspannen op je terras of in een veranda. Daarnaast helpt het je met het vinden van de naar de schuur, achterdeur of voordeur. Dat is niet onbelangrijk. Wil je stijlvolle, sfeervolle en mogelijkheden tot smartverlichting? Dan is Garden Lights het merk voor jou. Van subtiele grondspots tot aan wandlampen. Het Garden Lights systeem werkt eenvoudig en biedt gemak. Om jou toch wat handvaten te geven leggen wij graag aan je uit hoe jij zorgt dat je alles uit je tuin haalt met Garden Lights buitenverlichting. Waar moet je op letten bij het aanschaffen, hoe leg je het aan en hoe maak je gebruik van de smartlampen? We beginnen: wat is het precies?

Wat is het Garden Lights systeem?

Garden Lights buitenlampen sluit je aan op een 12 volt systeem. Een heel systeem om je tuin te verlichten, waarom? Het klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het maakt jou leven juist een stuk eenvoudiger! Vanaf één centraal punt bestuur jij al je tuinverlichting in één keer. Dit doe je met een transformator. Dat apparaat zet de 230 volt spanning uit je stopcontact om in laagspanning. Dit is een populaire manier om je tuin te verlichten, zeker omdat het erg veilig is. Garden Lights maakt gebruik van innovatieve technologie en is daardoor een populaire manier om je tuin te verlichten. Met sfeervolle en mooie lampen én een gebruiksvriendelijk systeem geniet jij voor je het weet van je buitenlampen. De gemiddelde installatietijd voor het aanleggen van een basissysteem met één of meerdere armaturen is slechts 20 minuten. Heb je een lichtplan, dan is het een kwestie van kabels uitrollen en de armaturen op de vastgestelde plekken aansluiten. Je stelt een set samen naar smaak en budget en breidt het eenvoudig op een later moment uit! Voor het aanleggen van Garden Lights tuinverlichting hoef je beslist geen technische kennis te hebben. Ideaal toch?


De voordelen van Garden Lights 12 volt buitenverlichting

Wat maakt Garden Lights bijzonder? Naast dat het een betrouwbaar 12 volt systeem is met een breed assortiment aan sfeervolle lampen zijn er meerdere voordelen voor het merk. Met innovatieve technologie en de mogelijkheid tot het instellen van het kleur licht onderscheidt het zich. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

✔ Plug & Play. Dankzij een handige connector sluit je jouw buitenlampen in een handomdraai aan op de grondkabel. Rol vanaf je transformator een kabel uit en plaats hier je tuinlampen op. Verwerk de kabels kort onder de grond en geniet van je tuinverlichting

✔ Veilig. Dankzij 12 volt laagspanning ben je verzekert van een veilige manier van verlichten. Niet alleen bij de installatie, maar ook wanneer het systeem in gebruik is. Maak je dus niet druk om spelende kinderen of gravende huisdieren in de tuin. 

✔ Smart verlichting. Garden Lights heeft meerdere lampen in het assortiment waarvan je de kleur kunt aanpassen van je telefoon. Je bestuurt eenvoudig vanaf de bank je verlichting op je smartphone of tablet!

Uitbreidbaar. Sluit op elk later moment nieuwe lampen aan op je bestaande Garden Lights systeem. 

✔  3 jaar garantie. Garden Lights biedt stijlvolle armaturen van goede kwaliteit. Met 3 jaar garantie geniet jij gegarandeerd van sfeervolle LED verlichting in jouw tuin. 


Garden Lights zelf installeren in 3 simpele stappen

Tuinverlichting installeren doe je zelf. Ook wanneer je niet de meest handige Harry bent, zorg jij veilig en snel dat met 3 stappen jouw tuin is verlicht. Dankzij de eenvoudige werking van Garden Lights geniet jij voor je het weet van welverdiende ontspanning in je tuin. Lees een boek in je veranda verlicht door muurlampen en diner sfeervol dankzij staande lampen rondom je terras met deze drie stappen:

  1. Transformator aansluiten; plaats je Garden Lights transformator in een stopcontact.
  2. Grondkabel aansluiten; verbind het aan je armaturen om ze onder spanning te zetten.
  3. Armaturen aansluiten; plaats jouw favoriete armaturen en bevestig ze op de kabel. 

Maak vooraf een lichtplan. Heb je hulp nodig? Tuinverlichtingwinkel helpt je ook graag met de voorbereidingen voor jouw Garden Lights tuinverlichting.  Vraag ons om hulp of advies voor jouw verlichtingsplan, ontwerp, materiaalbehoefte en meer. Al een tekening of ontwerp van een tuinarchitect? Hiermee geven wij jou makkelijk direct een goed tuinverlichtingsadvies.

Het Garden Lights systeem in beeld

Tekst gaat verder onder de foto.


Alles wat je nodig hebt voor het Garden Lights systeem

Tuinverlichtingswinkel.nl heeft alles in huis voor jouw tuin. Van de transformator tot aan buitenspots voor je vijver en van grondkabels tot die strakke muurlampen voor aan de schutting. In de basis heb je drie dingen nodig voor het installeren naast je buitenlampen. Zo heb je dus een Garden Lights transformator nodig, een grondkabel van hetzelfde merk en een connector om je lampen aan het systeem te koppelen. Garden Lights heeft voor elke tuin een passende oplossing. Of het nou een grote of kleine tuin is. Wij leggen je graag uit welke het beste past bij jouw tuin! 

Garden Lights transformator

De basis, de Garden Lights transformator, is essentieel voor jouw tuinverlichting. Maar welke heb je nodig? In het assortiment vind je drie 'trafo's' terug met een verschillend vermogen: 24W, 60W en 150W. Het type is afhankelijk van de grootte van je tuin. Het vermogen dat een trafo moet leveren heeft te maken met hoeveel armaturen je hebt. De installatiewaarde van alle aangesloten armaturen mag bij elkaar maximaal 8-& van de transformator zijn. De Garden Lights 24 Watt transformator gebruik je daarom voor kleine tuinen, de 60 Watt voor een middelgrote tuin en de 150 Watt gebruik je in grotere tuinen. Nog twijfels welke transformator je moet kopen? Vraag ons om advies. 

Garden Lights grondkabel

Bij de grondkabel van Garden Lights heb je twee opties: een vaste hoofdkabel of een Flex kabel. Bij de vaste hoofkabel zitten er standaard aansluitpunten. Op de Flex grondkabel kun je waar je maar wil je armaturen aansluiten met een connector. De kabels zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes. Daarnaast zijn er ook verlengkabels beschikbaar om bijvoorbeeld muurlampen mee op te hangen.

Let op: het is belangrijk dat de transformator en grondkabel van hetzelfde merk zijn om storingen te voorkomen. Mochten er onverhoopt problemen voordoen heb je dan ook nog recht op je garantie.

Garden Lights connector en andere accessoires

Om je buitenlampen aan te sluiten op de grondkabel heb je een connector nodig. Garden Lights heeft een eenvoudige Female connector om in een handomdraai jouw armaturen aan te sluiten op je systeem. Deze krijg je standaard geleverd bij je armatuur. Om jou van alle gemakken te voorzien zijn handige accessoires beschikbaar. De Garden Lights bewegingsmelder zorgt ervoor dat de verlichting aan gaat wanneer jijzelf of een ongenodigde gast langs loopt. Ideaal dus voor de veiligheid. Ook kun je jouw verlichting op afstand bedienen met een ontvanger of met de Garden Lights Switch; een apparaat dat zorgt dat jij jouw verlichting slim kan verlichten vanaf je smartphone of tablet. 

Garden Lights tuinverlichting zelf aanleggen

In de onderstaande video leer je hoe jij makkelijk Garden Lights 12 volt buitenverlichting installeert.

Garden Lights smart lampen

Geniet van smart buitenverlichting met Garden Lights. Dankzij innovatieve technologie is het bij Garden Lights het mogelijk om je verlichting te besturen vanaf je telefoon en tablet. Om nog meer uit jouw tuin te halen is het zelfs mogelijk jouw tuin in het donker meer kleur te geven. Met een kleurenwiel in de app van Garden Lights kun je zelf de sfeer aanpassen. Ontdek welke lampen jij hiervoor kunt gebruiken (deze zijn ook als startset verkrijgbaar):

Tuinverlichtingswinkel.nl voor Garden Lights buitenlampen

Wil jij Garden Lights buitenlampen? Geniet van alle voordelen. Tuinverlichtingswinkel.nl staat als online tuinverlichtingsspecialist klaar voor jou. Het kan zijn dat je nog wel wat vragen hebt over de beste verlichting voor jouw tuin. Hoeveel lampen heb ik nodig? Waar kies ik voor oriëntatieverlichting en waar wil ik sfeerverlichting? Wij denken graag met jou mee. Stuur ons een berichtje via de chat en dan kijken wij naar een mooi advies voor jouw tuin. Ervaar wat verlichting doet voor jouw tuin.