• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight NEON FLEX | Led strip

Er zijn geen producten in deze categorie.

Een opvallende upgrade die je in de tuin kunt aanbrengen, is door stripverlichting toe te voegen. Stripverlichting is geweldig voor decoratieve tuinverlichting, omdat je ze gemakkelijk kunt installeren en verwijderen. Het moet ook zijn en stevig op zijn plaats blijven. Suslight Neon Flex is een LED-strip ontworpen en geproduceerd door Suslight. Suslight Neon Flex past onopvallend aan de onderkant van een trede of reling.

Suslight Neon Flex

LED-lampen zijn populair geworden omdat ze een kosten efficiënte manier bieden om de tuin te verlichten. De Suslight Neon Flex 24V flexibele LED-strip is licht in gewicht, flexibel en veilig. Je kunt het snel en  gemakkelijk installeren. Dit is een geweldige manier om de stijl van je tuin te versterken en om een esthetisch stuk verlichting te creëren in het donker. Plaats de Suslight Neon Flex en maak indruk op de gasten.

Suslight Neon Flex: waterbestendig

Of het nu is gemaakt van glas, hout, metaal of een ander materiaal, je trap zal er grootser uitzien als hij smaakvol wordt verlicht. Suslight Neon Flex heeft een waterbestendig ontwerp. De LED-strips zijn stofvrij en waterdicht dankzij de IP67-bescherming. Het doel van deze lamp is om het gebruik van trappen en leuningen in het donker veiliger en gemakkelijker te maken. Als het gaat om trapverlichting dan is warm licht het beste. Suslight Neon Flex heeft een goede lichtkwaliteit en een kleurentemperatuur van 2700K warm licht. Gebruik Suslight Neon Flex met Suslight transformator en geniet van jarenlange lichtplezier. Nog niet helemaal uitgekeken met LED-strips? Bekijk ook Suslight Wall Line serie te bevestigen aan de muur.

Suslight Neon Flex bestellen

Je trap verlichten is ook een geweldige manier om ze groter en breder te laten lijken. Dit is een goede techniek om wat diepte en breedte te geven aan smalle trappen. Bestel Suslight Neon Flex met 5 jaar Suslight garantie bij Tuinverlichtingswinkel.nl. Wij verrekenen bij bestellingen boven de €50,- geen bezorgkosten. Jij kiest de gewenste bezorgdatum uit en wij komen het leveren. Meer inspiratie nodig? Bekijk ook  de Suslight Deco staande lampen of Suslight buitenspots.

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service