Welke transformator | In Lite | 12 Volt LED | Energiezuinig | Easy
Het systeem werkt als volgt:

De keuze voor een type transformator hangt af van de capaciteit die nodig is voor het lichtplan (zie het rekenvoorbeeld). Er zijn transformatoren van 24, 56 en 108 Watt. Vanuit de transformator rolt u de laagspanningskabel (12 Volt) uit. Op ieder willekeurig punt op de kabel kan vervolgens een armatuur worden aangesloten d.m.v. het Easy-Lock systeem. Alle In-Lite armaturen kunnen binnen één systeem gebruikt worden, van LED tot Halogeen lichtbron.

Al onze transformatoren zijn standaard voorzien van onder meer een licht/donker sensor en timer. De sensor schakelt de verlichting automatisch aan en uit bij zonsop- en ondergang. Wilt u de verlichting niet de hele nacht laten branden? Met de timerfunctie is dit eenvoudig te regelen.  De transformatoren van In Lite zijn spatwaterdicht en geschikt om probleemloos buiten in de tuin te werken. We adviseren u echter om indien u de trafo niet in bijv. een tuinhuis ophangt maar deze buiten in weer en wind komt te staan om de trafo beschut (niet in volle zon en volle regen op te hangen). Dit zal de levensduur ten goede komen.

Licht donker sensor; De nieuwe licht/donker sensoren hebben een wit plastic hoedje. Laat dit op de sensor zitten, dit is ter bescherming van de sensor. De kabel van de licht sensor in geval u deze wilt verlengen kan gemakkelijk met de verlengkabels.

Heeft u hulp of advies nodig bij het plannen van uw buitenverlichting, neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder (0320-200 400).

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Service en advies
5 jaar In-Lite garantie