• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Zakelijk tuinverlichting bestellen

Ben je hovenier, tuinarchitect, installateur en wil je graag werken met in-lite, Lightpro, Garden Lights of Luxform tuinverlichting? Tuinverlichtingswinkel is het adres voor advies, verkoop en service. Zakelijke partners helpen we graag met verlichtingsplannen, ontwerp en advies zodat je jouw klant optimaal kunt adviseren over welke soort, merk of systeem tuinverlichting het beste past. Voor heel veel van de producten in ons assortiment geldt; vandaag besteld is morgen geleverd. Zo kun je optimaal plannen en de tuinverlichting van jouw keuze laten bezorgen waar en wanneer je wilt. En met onze staffelkortingen bepaal je zelf je korting! Meer weten? Meld je nu aan en profiteer direct!

Aanmelden als zakelijke klant

* Bedrijfsnaam

* KVK-nummer

* Voor- en achternaam

* E-mailadres

* Adres / Postcode / Plaats

* Telefoonnummer

Hoe heb je ons gevonden?

Evt. opmerkingen

Bedrijf aanmelden
Bedankt voor je aanmelding.

Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Zakelijk tuinverlichting kopen?
Speciaal voor tuinprofessionals
 

Ben je hovenier, tuinarchitect, installateur en wil je graag werken met in-lite, Lightpro, Gardenlights, en/of Luxform tuinverlichting? Tuinverlichtingswinkel is het adres voor advies, verkoop en service. Zakelijke partners helpen we graag met verlichtingsplannen, ontwerp en advies zodat je jouw klant optimaal kunt adviseren over welke soort, merk of systeem tuinverlichting het beste past. Voor heel veel van de producten in ons assortiment geldt; vandaag besteld is morgen geleverd. Zo kun je optimaal plannen en de tuinverlichting van jouw keuze laten bezorgen waar en wanneer je wilt. En met onze staffelkortingen bepaal je zelf je korting! Meer weten? Meld je nu aan en profiteer direct! 

Voordelen van zakelijk bestellen
Profiteer van extra's
 

  Het adres voor in-lite, Lightpro, Gardenlights en Luxform
 Hulp bij verlichtingsplan en ontwerp 

 Speciaal voor hoveniers en tuinprofessionals 
  Op rekening bestellen & achteraf betalen
  Gemakkelijk herhaal bestellingen plaatsen 
 Altijd deskundig advies via onze klantenservice
  Extra voordelig bestellen met staffelkorting

Maak jouw klanten blij met tuinverlichting

Tuinverlichting wordt vaak als sluitstuk van de tuinaanleg gezien maar wist je dat je met een goed verlichtingsplan en tuinverlichting je het tuinplezier van jouw klant meer dan verdubbeld?  Tuinverlichting is niet alleen praktisch maar geeft de tuin ook als het buiten donker is veel meer diepte en sfeer.  Eigenlijk maak je met tuinverlichting een 2e tuin zonder verdere investeringen. Vandaar ook onze slogan, Light up your garden met Tuinverlichtingwinkel. Voor het beste resultaat is het verstandig te beginnen met een verlichtingsplan, in de link vind je een handige tool die je daarbij kunt gebruiken. Tevens kunnen we je verder helpen mocht je meer vragen hebben.

Voor elke tuin het beste advies

Heb je het verlichtingsplan klaar dan komt de volgende stap, het invullen en samenstellen van het beste systeem voor jouw klant. Uit je verlichtingsplan blijkt welke soort verlichting nodig is, welke afstanden overbrugd moeten worden en welke functies nodig zijn voor jouw klant.  Denk daarbij aan Smart aansturing, armaturen waarvan je de lichtkleur kunt aanpassen, dimbare armaturen etc. Zo is er voor elke toepassing een beste oplossing, de combinatie van gewenste toepassingen bepaald het beste systeem. Tuinverlichtingswinkel heeft bijna 20 jaar ervaring met de beste soorten tuinverlichting om je hierin altijd het beste advies te geven. 

Het complete assortiment snel bezorgd 

Tuinverlichtingswinkel levert in-lite, Lightpro, Gardenlights en Suslight uit voorraad. Zo kun je indien gewenst gemakkelijk bestellingen en/of systemen combineren. Uiteraard leveren we niet alleen de basis maar ook alle accessoires van de verschillende systemen. Zo grijp je niet mis en loopt jouw project gesmeerd van begin tot eind. Een ander voordeel is dat je de bestelling bij jouw klant kunt laten bezorgen. Zo kun je de aanleg direct goed afstemmen met de levering van de materialen. Dat scheelt tijd, geld en gedoe. Bestellingen op werkdagen kunnen de volgende werkdag geleverd worden. 

Maak jij ook jouw klanten blij?

Tuinverlichtingswinkel is groot geworden in tuinverlichting. Dat gaat niet vanzelf, 1 van onze succesfactoren is service. Hulp bij vragen, Hulp bij storingen, Hulp bij garanties Hulp bij....  bij wat niet eigenlijk. Wil jij ook jouw klant verrassen met een mooi tuinverlichtingsplan, prachtige armaturen, een gemakkelijk te bedienen en/of volautomatisch tuinverlichtingsysteem? Wordt dan zakelijk klant bij Tuinverlichtingswinkel.nl  We helpen je graag met al jouw tuinverlichtingsvragen en des te meer je besteld des te hoger de korting. Vraag vandaag nog jouw zakelijk account aan en profiteer direct!