• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Garden Lights slimme buitenverlichting

Garden Lights slimme buitenverlichting

Er zijn geen producten in deze categorie.

Niet te veel betalen, maar wel alle voordelen van smartlampen? Dan is Garden Lights slimme buitenverlichting wat jij zoekt. Tuinverlichting die automatisch aanspringt wanneer het donker wordt? Een kleurrijke tuin in de avonduren? Vanaf je telefoon je buitenlampen besturen? Het kan allemaal met jouw favoriete tuinverlichtingsmerk. Sluit de Garden Lights Switch aan op je verlichting om gebruik te maken van de Garden Lights app.

App voor Garden Lights slimme buitenverlichting

Zoals gezegd heb je een app nodig om je Garden Lights tuinverlichting te besturen. Deze is te downloaden voor iOS en Android apparaten. Het helpt het met het automatisch instellen van je verlichting. Hiervoor moet je de Garden Lights Switch accessoire installeren. Je plaatst het bijvoorbeeld tussen je transformator en hoofdkabel. Meer uitleg over het installeren van de slimme buitenverlichting van Garden Lights vind je hier. Ook leer je daar alles wat je moet weten over de app van Garden Lights.

Altijd en overal licht met Garden Lights slimme buitenverlichting

Waarom zou je kiezen voor Garden Lights smartlampen? Je komt nooit meer bij een donkere entree thuis. Garden Lights smart tuinverlichting is hier bij uitstek geschikt voor. Met dezelfde eenvoud die je van het populaire merk gewend bent, maar dan vanaf je telefoon. Maak je tuin klaar voor de toekomst met Garden Lights smart verlichting. De voordelen op een rij

  • Budgetkeuze voor smartverlichting;
  • Gemak vanuit je zak;
  • Licht- donkersensor;
  • Kleuren aanpassen van PLUS-lampen;
  • Meerdere zones instellen;
  • Eenvoudig te installeren.

Garden Lights smartlampen set: kies de lichtkleur

Direct beginnen met het slim verlichting van jouw tuin? Met Garden Lights Sets ga je direct aan de slag. Bestel de volgende lampen los of als set.

Al een transformator in huis? Bekijk dan de losse lampen: de Garden Lights Arco 40 PLUS, Arcus PLUS of Rubum PLUS.

Slimme Garden Lights buitenverlichting bestellen

Slimme Garden Lights verlichting voor jouw tuin? Voor al jouw tuinverlichting kun je terecht bij Tuinverlichtingswinkel.nl. Wij zijn een online specialist op het gebied van tuinverlichting. Bestel vandaag nog je nieuwe tuinverlichting en wij verzenden het direct. Ontdek het gemak en ervaar wat tuinverlichting kan doen. Ontvang drie jaar garantie op je Garden Lights producten. Heb toch je vragen over de beste verlichting voor jouw tuin? Wij denken graag met jou mee.

Hoe werkt het Garden lights systeem?

Nog niet zeker of je Garden Lights verlichting wil? Iedereen kan het aansluiten! In de onderstaande video krijg je een korte uitleg over de werking van het Garden Lights systeem.

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service