• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Over ons

Hallo allemaal, wat leuk dat je onze website bezoekt. Best een beetje vreemd om je zo te begroeten want misschien kennen we elkaar (nog) helemaal niet. Hoog tijd dus om daar een beetje verandering in te brengen want we hebben in ieder geval één, en misschien wel meer, gedeelde interesse(s). Tuinverlichting, haardhout en brandhout!

Op deze pagina willen we je wat meer vertellen over onze achtergrond, wat ons bezig houdt, waarom we deze website zijn begonnen en wat onze doelen zijn. Maar laten we beginnen met wie we zijn.

Wie zijn we

Jack en Carola op kantoorJack (1969) is na een agrarische carriëre in 2005 begonnen met Tuinplaats, een cash en carry voor hoveniers. Daarnaast werden al vrij snel webshops gemaakt voor tuinmaterialen en haardhout waardoor de producten ook aan klanten in heel Nederland aangeboden konden worden. Dit verklaart ook de combinatie van haardhout en tuinmaterialen. Door zijn ervaring van “hollen of stilstaan” met seizoenswerk was een zo goed mogelijke spreiding van werkzaamheden noodzakelijk. Haardhout in de winter en tuinmaterialen in de zomer sloten perfect aan.

Na een paar jaar kwam Carola (1971), die veel ervaring had in de transport en logistiek, als planner bij het bedrijf van Jack werken. En zoals dat wel vaker gebeurt groeiden niet alleen de webshops en daarmee het bedrijf maar ook de liefde tussen ons. Vanaf 2012 zijn we naast een stel ook zakelijk aan elkaar verbonden en is het ons bedrijf geworden. De mix van werk en privé werkt voor ons (meestal 😊) heel goed. We hebben allebei onze eigen taken en inmiddels werken we met een aantal mensen op onze klantenservice en daarnaast met ZZP’ers die ons helpen met de specialistische kennis en kunde rondom ons e-commerce bedrijf.

Timber en Silva (onze Jack Russels) maken ons reisgezelschap compleet. Timber is geen onbekende voor onze Haardhout klanten.  Hij “eist” daar al zijn plek op bij de marketing afdeling. Zijn adorable “zusje” Silva is nog niet zo bekend maar geef haar 1 poot en ze neemt ze allemaal. Al van pup af gaan ze met ons mee en ze hebben hun eigen plek in de camper, ons leven en zelfs in onze webshops.

Digital nomads

Wat het voor ons heel speciaal maakt is dat we allemaal vanuit huis werken. Deze wens werd geboren met de aanschaf van ons eerste campertje. De vrijheid en de combinatie van werken, wonen en leven past ons als een warme jas. Zo wonen, werken en leven we vanaf april 2022 in onze camper en toeren we door Europa. We wilden niet wachten tot ons pensioen om te gaan reizen maar om een combinatie van werken, reizen en wonen te maken die bij ons past. Uiteraard is dat niet alleen vakantie maar wordt er ook gewoon gewerkt. Wij en onze collega’s waren het op afstand thuis werken al gewend en dit functioneert voor ons bedrijf prima. Mede door Covid is het makkelijker geworden en beter geaccepteerd om ook zakelijk overleg via Teams te plannen.

Zo goed mogelijk

Ons doel is om zoveel mogelijk klanten blij te maken met de producten die we verkopen. We hoeven niet de grootste te zijn maar we willen wel proberen om het voor iedereen zo goed mogelijk te doen. We worden dus altijd heel blij van mooie reviews. Wat ons bijzonder maakt is dat we veel energie steken in de advisering. Waar veel webshops proberen om hun contactgegevens zoveel mogelijk te verstoppen doen wij juist het tegenovergestelde.  Bel, mail of chat met ons! We staan klaar voor je vragen want een goed advies geeft het beste resultaat zo is onze overtuiging. Achter de schermen zorgen we ervoor dat we jullie vragen zo snel en goed mogelijk beantwoorden. Daarvoor werken we, zoals inmiddels bekend, allemaal vanuit huis en wij vanuit onze camper waar we ook zijn in Europa. Sta dus niet raar te kijken als we je ineens in het Spaans of Deens antwoorden 😊.

Het werken op afstand heeft ons veel nieuwe mogelijkheden gegeven. Natuurlijk is een werkdag op kantoor ook leuk en soms missen we de koffieautomaat met de maandagmorgen- en weekendnieuwtjes of de vrijmibo. Maar het geeft ook heel veel vrijheid. Deze vrijheid is niet alleen voor ons belangrijk maar ook voor de mensen waarmee we werken. En dat maakt dat we heel flexibel en dynamisch kunnen werken. Zo zijn we gewend om op afstand te werken en dat vertaald zich door jou ook het beste advies op afstand te kunnen geven.  Hiervoor komen steeds betere tools beschikbaar en ook wijzelf ontwikkelen allerlei hulpmiddelen om onze klanten zo goed mogelijk op afstand te kunnen helpen. Neem bijv. de keuzehulpen of de mogelijkheid om een online (video)call in te plannen met een adviseur.

Dromen, durven, doen!

Onze droom is om onze klantenservice volledig in te richten met experts die jou zo goed mogelijk met je vragen kan helpen. Hiermee is de weg voor ons vrij om niet alleen plaats onafhankelijk maar ook tijdonafhankelijk te kunnen werken en ondernemen. Op die manier kunnen we samen met onze medewerkers, ZZP’ ers en onze klanten grenzen verleggen. Want iedereen kan meer dan hij of zij denkt, zeker met het juiste advies en instructie. Dit zie je al terug bij Tuinverlichtingswinkel.nl, “verrassend makkelijk”. Hiermee dagen we je uit om samen met ons jouw tuin tot jouw paradijs om te toveren. Wil je met ons in contact komen? Gebruik dan de chatfunctie of stuur een bericht via de contactpagina. Wij helpen je graag!

Met vriendelijke groet, Jack & Carola