• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Retour voorwaarden

Voor het retour zenden van jouw bestelling verzoeken wij je vriendelijk contact met ons op te nemen via info@tuinverlichtingswinkel.nl. Je kunt ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping, Europees modelformulier voor Herroeping. Je ontvangt dan van ons via e-mail een retour document dat volledig ingevuld kunt toevoegen aan de retourzending. Retourzendingen met volledig ingevuld retour document kunnen door ons sneller en beter behandeld worden.

Retourneren Pakket

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Je kunt de goederen, voldoende gefrankeerd, retour sturen in de oorspronkelijke verpakking, indien dit redelijkerwijs mogelijk is.  Wij verzoeken jou om een kopie van de factuur/pakbon of aankoopbewijs en het volledig ingevulde herroepingsformulier toe te voegen. Je dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Het retouradres is afhankelijk van het door jou gekochte product, na jouw melding van herroeping krijg je van ons het retouradres voor jouw zending. 

Het retouradres is afhankelijke van het door jou gekochte product, na jouw melding van herroeping krijg je van ons het retouradres voor jouw zending. Heb je nog vragen over het retour sturen mail dan naar  info@tuinverlichtingswinkel.nl of app ons op +31623 18 9696

Na ontvangst van de goederen wordt jouw retourzending in behandeling genomen en word je bericht over de verdere afhandeling. Eventuele vergoeding van het aankoopbedrag vindt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping plaats. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval wordt jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Indien de goederen beschadigd, gedeeltelijk verbruikt of gebruikt worden geretourneerd dan kan je voor de waardevermindering aansprakelijk gesteld worden en zal dit met een eventuele terugbetaling verrekend worden.

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service