• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight tuinverlichting

Suslight tuinverlichting
Weergegeven:
Sorteren op:
A++
LED

Suslight | SMALL CALLA 1.1W

24 Volt / 1,1 Watt

  ..

63,50

Op voorraad
A++
LED

Suslight | SMALL CALLA 2.2W

24 Volt / 2,2 Watt

  ..

76,00

3 - 4 weken levertijd

Overstappen naar Suslight tuinverlichting

Je tuinverlichting kan groeien naarmate je huis, tuin of stijl verandert. Tuinverlichting verbetert niet alleen de sfeer, maar biedt ook een zekere mate van veiligheid. Van je 's avonds veilig over een verhard wandelpad laten lopen, tot het creëren van een verlichte plek om aan het einde van de dag of avonduren tijd door te brengen. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn twee belangrijke begrippen die heel goed samen gaan met tuinverlichting. LED is de meest energiezuinige vorm van verlichting en maakt de tuinverlichting duurzamer en milieuvriendelijker dan ooit tevoren. LED-lampen kunnen zo vaak in- en uitgeschakeld worden zonder de levensduur te belemmeren. Hierdoor is het overstappen naar energiezuinige tuinverlichting niet alleen veel efficiënter, het verbetert ook de duurzaamheid en kostenbesparingen.

Innovaties van Suslight tuinverlichting

Volgens Suslight richt een goed ontworpen lichtplan op sfeer, veiligheid en preventie. De innovaties van Suslight dragen bij aan een veiligere, slimmere en duurzamere wereld. Zo ontwerpt en produceert Suslight moderne, stijlvolle, duurzame en milieuvriendelijke tuinverlichting. Suslight tuinverlichting is uitgerust met Osram LED-lampen. De Cree & Samsung chips hebben een levensduur van 70.000 branduren. Dit is soms driemaal langer dan de concurrenten. De lampen hebben een IP67-bescherming en hoge slagvastigheid IK06/08/09. De IP-classificatieschaal geeft weer hoe effectief de lichtbron wordt beschermd tegen externe factoren. De slagvastigheid definieert het beschermingsniveau tegen externe mechanische invloeden. De lichtkwaliteit van de tuinverlichting is 2700K warm licht en dus erg goed en natuurvriendelijk. 

Suslight tuinverlichting met 24V Quick-Safe Connect System

Suslight tuinverlichting biedt de beste kwaliteit laagspanning verlichtingssystemen. Het 24V Quick-Safe Connect System werkt op spanningsranges rond de 3, 6, 9 en 12 Volt. Dit systeem heeft lagere spanningsverliezen. Het grootste pluspunt van het 24V-voeding is het verleggen van grotere afstanden zonder dat er een zware transformator nodig is. Het systeem sluit je aan met de vaste Suslight grondkabels verkrijgbaar in 1, 2, 5, 10 en 25 meter. Met Suslight connector plaats je op ieder gewenste plek Suslight tuinverlichting aan. Het complete systeem verbind je gemakkelijk aan elkaar zonder schroevendraaier. Het 24V Quick-Safe Connect System is stabiel, betrouwbaar en zeer veilig voor zowel mensen als dieren. Gebruik Suslight transformatoren van 52 Watt en 100 Watt voor een probleemloze aansluiting en lichtgebruik.

Suslight tuinverlichting gaat voor energie-efficiëntie

Suslight tuinverlichting is 2 keer bekroond als Best For The World Honoree en is een duurzame onderneming met een B-Corp certificaat. Hiermee voldoet Suslight tuinverlichting aan de hoogste normen van geverifieerde sociale en milieuprestaties, openbare transparantie en wettelijke aansprakelijkheid.  Naast het produceren van duurzame en milieuvriendelijke tuinverlichting, maakt Suslight gebruik van gerecyclede bronnen. De armaturen van Suslight kunnen na een lange levensduur recyclet worden dankzij het designed for disassembly principe (recyclen, hergebruiken, repareren en reviseren). Bij dit principe wordt rekening gehouden met het einde van de levensduur van de tuinverlichting. Het design for disassembly maakt het mogelijk om materialen en onderdelen te vervangen en oude onderdelen te recyclen. De uitstoot van Suslight op ketenniveau is erg laag door het transport per trein. Dit betekent lage energiekosten en laag energieverbruik. De verpakkingen van Suslight tuinverlichting worden hergebruikt. Op het gehele assortiment geldt een garantieperiode van 5 jaar. Kwaliteit boven kwantiteit is de sleutel tot unieke tuinen met duurzame Suslight tuinverlichting.

Suslight tuinverlichting: duurzaam en esthetisch

Aangezien duurzaamheid en milieuvriendelijkheid steeds een relevanter onderdeel van het ontwerpproces zijn, is het even belangrijk dat tuinverlichting zowel energiezuinig als esthetisch is. De Big One Oak RVS is een esthetisch staande buitenlamp gemaakt van eiken en is bijna 1 meter hoog. De Big One Oak RVS met unieke indirecte verlichting biedt minimale lichtvervuiling met maximale lichtopbrengst. Suslight staande buitenlampen combineer je met moderne, strakke Suslight wandlampen. Kies bijvoorbeeld voor de Square Rust uitgevoerd in rustieke coating. Deze combinatie brengt door het gekozen materiaal en kleur, de natuurlijke sfeer van je tuin naar boven. Om je tuinverlichting compleet te maken kijk ook naar het ruime assortiment aan Suslight buitenspots en Suslight grondspots.

Expert in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service