• Gratis verzending v.a. €50         

  • < 23:59 besteld =Direct verzonden

  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

In Lite aanleggen | Advies & Service | Gemak en Flexibel | Veilig

Op zoek naar mooie design tuinverlichting die zuinig is met energie, gemakkelijk zelf is te installeren en waarmee u uw tuin een prachtige uitstraling kunt geven? Dan is in-lite  tuinverlichting zeker het overwegen waard. Tuinverlichtingswinkel.nl is de In Lite specialist voor elke tuinliefhebber die graag zo lang mogelijk van de tuin wil genieten. Met onze handige tips en advies kunt u zelf gemakkelijk jouw in-lite tuinverlichting aanleggen. Klik op de links bij de verschillende foto's om de handige instructiefilmpjes te bekijken. 

In Lite aanleggen in 5 stappen.

(via deze link zijn ook de filmpjes over de transformator, kabel, easy lock, mini connector en armatuur te bekijken). Liever een specifiek  onderwerp bekijken? Dan kunt u hieronder op het gewenste onderwerp klikken om de gewenste instructie te bekijken.

 Stap 1 de In Lite transformator CB-056 en CB-081 installeren en aansluiten.

 

 Installatie HUB 50 EN HUB 100   (via deze link zijn ook de filmpjes over het instellen van de trafo en lichtsensor installeren, transformator instellen, kabel lichtsensor verlengen en kabelschoentjes monteren te bekijken).  Heb je een nieuwe SMART HUB 150 klik dan hier voor de installatiehandleiding. 

Stap 2 de 12 volt kabel aansluiten

(via deze link zijn ook de filmpjes over kabel aansluiten, een kabel aftakking maken en kabeluiteinde afwerken te bekijken).

 Stap 3 de In Lite easy lock aansluiten

 

(via deze link zijn ook de filmpjes over de easy lock en mini connector aansluiten, een 60 mm grondspot aansluiten en een 22 mm grondspot aansluiten te zien).

 Stap 4 de In Lite Mini connector aansluiten

 Stap 5 In Lite armatuur aansluiten

(via deze link kun je ook de filmpjes zien over een 22 mm grondspot aansluiten, een 60 mm grondspot aansluiten, een staande lamp aansluiten, een wandlamp aansluiten, een buitenspot aansluiten, boren uit de hand en boren met statief (hoveniers) te bekijken).

Leer meer over buitenverlichting aansluiten met tuinverlichting montage!

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service