• Gratis verzending v.a. €50         

  • < 23:59 besteld =Direct verzonden

  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Voor 23:59 besteld = Direct verzonden

Of plan zelf uw gewenste bezorgdatum

Gratis verzending (orders v.a. €50)

Afhalen tijdelijk niet mogelijk i.v.m. Corona

Energiezuinig, duurzaam & Safe

5 jaar in-lite garantie en Plug & Play

Veilig kopen & Achteraf betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

In-lite aanbieding | 2e kans

Er zijn geen producten in deze categorie.

Speciale koopjes van Tuinverlichtingswinkel.nl zijn de in-lite aanbieding, in-lite tuinverlichting 2e kans en de in-lite tuinverlichting outlet die we met een korting kunnen aanbieden. De 2e kans  zijn nieuwe artikelen die retour gekomen zijn van een eerdere bestelling. We hebben deze artikelen uiteraard gecontroleerd en weer helemaal klaar gezet voor jou, met een mooie korting en uiteraard ook inclusief gratis bezorgen in heel Nederland.  De outlet artikelen zijn nieuw maar in een oudere verpakking van in-lite.  Voor zowel de 2e kans als de outlet geldt OP = OP !! 

In-lite aanbieding tuinverlichting kopen

Energiezuinig, gemakkelijk zelf te plaatsen, 5 jaar garantie en veilig.  Het in-lite systeem is gemakkelijk en veilig zelf aan te sluiten. Met de in-lite HUB-trafo's en de speciale in-lite grondkabel heb je een kant-en-klaar modulair systeem dat je indien gewenst ook later probleemloos kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een paar armaturen en voeg je later met de in-lite armaturen meegeleverde Easy-Lock aansluitingen gemakkelijk op elke gewenste locatie extra in-lite armaturen toe. 

Tuinverlichtingswinkel.nl ook jouw online in-lite aanbieding specialist

Tuinverlichtingswinkel.nl levert uitsluitend de betere tuinverlichting met het complete assortiment van in-lite. Fraai vormgegeven tuinverlichting met hoogwaardige materialen en de meest moderne en betrouwbare techniek. Het 12 Volt laagspanning systeem is niet alleen veilig voor mens en dier, maar ook bijzonder eenvoudig door u zelf aan te sluiten. Kijk ook eens naar In-lite system!

Kan ik tuinverlichting zelf installeren?

Ja, de in-lite tuinverlichting is relatief eenvoudig te installeren. Check hier hoe het werkt

Waar moet ik op letten bij tuinverlichting?

Wat ons betreft op de kwaliteit van het materiaal (wat bij in-lite zeker goed is), het doel van het licht (sfeer of bijvoorbeeld veiligheid) en de juiste sfeer / lichtkleur.

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service