Voor 23:59 besteld = Direct verzonden

Of plan zelf uw gewenste bezorgdatum

Gratis verzending (orders v.a. €50)

Afhalen tijdelijk niet mogelijk i.v.m. Corona

Energiezuinig, duurzaam & Safe

5 jaar in-lite garantie en Plug & Play

Veilig kopen & Achteraf betalen

Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd

In-lite aanbieding

Er zijn geen producten in deze categorie.

Speciaal voor jouw samengesteld door Tuinverlichtingswinkel.nl zijn de in-lite aanbieding en in-lite tuinverlichting die we ter introductie met een korting kunnen aanbieden. Uiteraard ook inclusief gratis bezorgen in heel Nederland. Een mooi verlichte tuin geeft jouw woning niet alleen de uitstraling die het verdient, maar maakt het ook minder aantrekkelijk voor ongenode gasten.

In-lite aanbieding tuinverlichting kopen

Energiezuinig, gemakkelijk zelf te plaatsen, 5 jaar garantie en veilig.  Het in-lite systeem is gemakkelijk en veilig zelf aan te sluiten. Met de in-lite HUB-trafo's en de speciale in-lite grondkabel heb je een kant-en-klaar modulair systeem dat je indien gewenst ook later probleemloos kunt uitbreiden. Zo kun je starten met een paar armaturen en voeg je later met de in-lite armaturen meegeleverde Easy-Lock aansluitingen gemakkelijk op elke gewenste locatie extra in-lite armaturen toe. 

Tuinverlichtingswinkel.nl ook jouw online in-lite aanbieding specialist

Tuinverlichtingswinkel.nl levert uitsluitend de betere tuinverlichting met het complete assortiment van in-lite. Fraai vormgegeven tuinverlichting met hoogwaardige materialen en de meest moderne en betrouwbare techniek. Het 12 Volt laagspanning systeem is niet alleen veilig voor mens en dier, maar ook bijzonder eenvoudig door u zelf aan te sluiten. Kijk ook eens naar In-lite system!


Kan ik tuinverlichting zelf installeren?

Ja, de in-lite tuinverlichting is relatief eenvoudig te installeren. Check hier hoe het werkt


Waar moet ik op letten bij tuinverlichting?

Wat ons betreft op de kwaliteit van het materiaal (wat bij in-lite zeker goed is), het doel van het licht (sfeer of bijvoorbeeld veiligheid) en de juiste sfeer / lichtkleur.

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijke service en advies
5 jaar garantie