• Gratis verzending v.a. €50         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Retourvoorwaarden

Voor het retour zenden van uw bestelling verzoeken wij u vriendelijk kontakt met ons op te nemen via info@tuinverlichtingswinkel.nl U kunt ook gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping Europees modelformulier voor Herroeping U ontvangt dan van ons via e-mail een retour document dat volledig ingevuld kunt toevoegen aan de retourzending. Retourzendingen met volledig ingevuld retour document kunnen door ons sneller en beter behandeld worden.

Retourneren Pakket

U kunt de goederen, voldoende gefrankeerd, retour sturen in de oorspronkelijke verpakking, indien dit redelijkerwijs mogelijk is.  Wij verzoeken u om een kopie van de factuur/pakbon of aankoopbewijs en het volledig ingevulde herroepingsformulier toe te voegen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Het retouradres is afhankelijk van het door u gekochte produkt, na uw melding van herroeping krijgt u van ons het retouradres voor uw zending. 

Het retouradres is afhankelijke van het door u gekochte produkt, na uw melding van herroeping krijgt u van ons het retouradres voor uw zending. 

Na ontvangst van de goederen wordt uw retourzending in behandeling genomen en wordt u bericht over de verdere afhandeling. Eventuele vergoeding van het aankoopbedrag vindt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping plaats. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Indien de goederen beschadigd, gedeeltelijk verbruikt of gebruikt worden geretourneerd dan kan u voor de waardevermindering aansprakelijk gesteld worden en zal dit met een eventuele terugbetaling verrekend worden.