• Gratis verzending v.a. €100         

 • < 23:59 besteld = Direct verzonden

 • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
 • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

 • Veilig kopen & Achteraf betalen

Cashback actie: Blij met je tuin? Win €250,- shoptegoed!


Ben jij trots op je tuin? Laat het zien! Wij zijn benieuwd hoe jij er in de avonduren bijzit. Als tuinverlichtingsspecialist zijn wij trots op wat wij aanbieden, maar wij willen ook jou een gevoel van trots bezorgen. Zet je tuin mét verlichting die je bij ons hebt gekocht op de foto. Maak een foto overdag en wanneer het schemert: zo zie je écht wat tuinverlichting kan doen.

Hoe doe je mee?

 1. Maak foto's van jouw verlichte tuin met de tuinverlichting die je bij ons hebt gekocht.

 2. Plaats je foto's op social media (Facebook / Instagram) met de hashtag #tuinverlichtingswinkel en volg onze fototips. Doe je dat? Dan speel je automatisch mee.

 3. Je mag de foto's ook mailen naar info@tuinverlichtingswinkel.nl of appen met het onderwerp 'Cashback-actie'. Vertel ook om welke serie lampen het gaat.

 4. Iedere maand kiezen we een winnaar die een deel van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Sta jij niet bekend als de beste fotograaf? Geen probleem, want iedereen maakt kans. Het kan soms best wat moeite kosten om het perfecte plaatje te schieten, maar het resultaat is het waard.
Al is het maar zodat jij een prent voor jezelf hebt om in te lijsten. Deze cashback-actie winnen, dat is wat jij vooral wil. Hoe maak je die winnende foto? Om jou op weg te helpen naar een winnende foto hebben wij wat handige tips voor de fotowedstrijd van Tuinverlichtingswinkel.nl. Eerst nog wat meer weten over tuinverlichting? Bekijk hier inspiratie voor tuinverlichting.

Fotografie tips 1. Kies een stijlvol standpunt! Vanuit welk standpunt ziet jouw tuin met tuinverlichting er het allermooiste uit? Maak eens een rondje door je tuin en bepaal waar jij de foto’s gaat maken. Met een verrassende invalshoek maak jij van jouw kiekje een meesterwerk.

 2. Markeer de positie van je camera of smartphone Je kunt twee foto’s maken: eentje overdag en eentje als het donker wordt. Om de foto’s vanuit hetzelfde standpunt te fotograferen is het handig om een statief te hebben of je standpunt te markeren.

 3. Maak de eerste foto als het licht is. Maak de eerste foto wanneer het licht is. Markeer je positie zodat je straks nog weet waar je de tweede foto moet maken.

 4. Schiet de tweede foto tijdens ‘het blauwe uurtje’ Het blauwe uurtje begint als de zon ondergaat. De lucht is dan nog mooi blauw en biedt de perfecte lichtomstandigheden voor een mooie tuinfoto bij schemering.

 5. Gebruik de pro-modus op je telefoon voor perfecte foto’s. Tegenwoordig hebben veel telefoons een pro-modus voor hun camera. Hierdoor heb je meer controle over het perfecte plaatje. Laat de fotograaf in jou stralen.
Voorbeelden