• Gratis verzending v.a. €50         

  • < 23:59 besteld =Direct verzonden

  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Fotowedstrijd tuinverlichting in-lite


Doe jij mee met onze fotowedstrijd voor tuinverlichting van in-lite? Wij verloten 3 keer een cadeaubon van €250,- aan degene die het perfecte tuinplaatje maakt. Meedoen? Stuur 1 foto in van jouw in-lite tuinverlichting bij daglicht en 1 na zonsondergang. Jij bent vrij om te bepalen of je een overzicht van jouw tuin maakt of 1 armatuur in de spotlight zet. Mail de foto's naar info@tuinverlichtingswinkel.nl en wie weet vind je binnenkort nog meer in-lite verlichting in jouw tuin. Lees eerst de spelregels, dan is het tijd om te beginnen! Volg ons op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van de spelregels, tips en opvallende inzendingen!

Spelregels fotowedstrijd:

  1. Fotografeer in-lite tuinverlichting in jouw tuin.
  2. Maak 2 foto's van je tuin! 1 overdag als het licht is en 1 na zonsondergang. Doe dit vanuit hetzelfde standpunt.  3. De foto moet van hoge kwaliteit zijn (zie de voorbeelden).  4. Jij kiest zelf of je een close-up foto of een overzichtsfoto maakt.  5. Foto's mail je naar info@tuinverlichtingswinkel.nl met als onderwerp 'fotowedstrijd'.
  6. Stuur je de foto’s? Dan geef je ons toestemming om de foto's te gebruiken voor social media & onze website.
  7. De winnaars worden bekend gemaakt op 1 september 2021. Stuur dus voor die datum jouw inzending in om kans te maken.

Fotowedstrijd tips: schiet het perfecte plaatje

Sta jij niet bekend als de beste fotograaf? Geen probleem, want iedereen maakt kans. Het kan soms best wat moeite kosten om het perfecte plaatje te schieten, maar het resultaat is het waard. Als is het maar zodat jij een prent voor jezelf hebt om in te lijsten. Winnend deze wedstrijd afsluiten, dat is wat jij vooral wil. Hoe maak je die winnende foto? Om jou op weg te helpen naar een winnende foto hebben wij wat handige tips voor de fotowedstrijd van Tuinverlichtingswinkel.nl.

1. Kies een stijlvol standpunt!

Vanuit welk standpunt ziet jouw tuin met tuinverlichting er het allermooiste uit? Maak eens een rondje door je tuin en bepaal waar jij de foto’s gaat maken. Met een verrassende invalshoek maak jij van jouw kiekje een meesterwerk.

2. Markeer de positie van je camera of smartphone

Je maakt twee foto’s: eentje overdag en eentje als het donker wordt. Om de foto’s vanuit hetzelfde standpunt te fotograferen is het handig om een statief te hebben of je standpunt te markeren.

3. Maak de eerste foto als het licht is.

Maak de eerste foto wanneer het licht is. Markeer je positie zodat je straks nog weet waar je de tweede foto moet maken.

4. Schiet de tweede foto tijdens ‘het blauwe uurtje’

Het blauwe uurtje begint als de zon ondergaat. De lucht is dan nog mooi blauw en biedt de perfecte lichtomstandigheden voor een mooie tuinfoto bij schemering.

5. Gebruik de pro-modus op je telefoon voor perfecte foto’s

Tegenwoordig hebben veel telefoons een pro-modus voor hun camera. Hierdoor heb je meer controle over het perfecte plaatje. Laat de fotograaf in jou stralen.

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service