Bekabeling plannen | In Lite | Service & Advies | Gemak & Flexibel


Opties voor het leggen van de 12 Volt kabel (In-lite kabels)

Vanuit de transformator rolt u de laagspanningskabel uit. U hoeft geen graafwerk te verrichten, de kabel kan direct onder de bestrating verwerkt worden of aan de zijkant van de borders worden bedekt met slechts wat aarde. TiP ! zorg er voor dat u weet waar u de kabels heeft gelegd en voorkom de kans op doorknippen, schoffelen, spitten etc.

De kabel hoeft geen gesloten systeem te vormen en kan gesplitst worden met behulp van CC-2 kabel verbinders. Afhankelijk van uw lichtplan kiest u uit onderstaande leg opties. Er zijn diverse kabels beschikbaar, een 14/2 en 10/2 kabel. De keuze voor de kabel hangt af van de kabellengte die u gaat aanleggen. Voor 14/2 kabel maximaal 40 meter en voor de 10/2 kabel kunt u maximaal 80 meter in 1 steng leggen. Kijk bij het rekenvoorbeeld welke kabel u nodig heeft. 

TIP !  Grondkabel 14/2 gebruikt u tot 40 meter lineair, 80 meter ring (begin en eind bij elkaar). Grondkabel 10/2 gebruikt u tot 80 meter lineair, 160 meter ring (begin en eind bij elkaar).

Maakt u gebruik van een gesplitst bekabelingsplan belast de CC-2 kabel verbinder dan tot maximaal 50 Watt (maximaal 50 watt lampen totaal achter de CC-2 kabel verbinder). De kabel hoeft geen gesloten systeem te vormen en kan gesplitst worden met behulp van CC-2 kabel verbinders. Afhankelijk van uw lichtplan kiest u uit onderstaande leg opties. Er zijn diverse kabels beschikbaar, een 14/2 en 10/2 kabel. De keuze voor de kabel hangt af van de maximale lengte. Zie onderstaand. In Lite specialist
Snel thuisbezorgd
Service en advies
5 jaar In-Lite garantie