• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Lightpro Grondkabel

Lightpro Grondkabel
Weergegeven:
Sorteren op:

Wil jij je tuinverlichting aansluiten? Hiervoor heb je een sterke en veilige grondkabel nodig. Dit is een essentieel basisonderdeel van jouw tuinverlichtingssysteem. Daarom hebben wij voor jouw favoriete Lightpro tuinverlichting Lightpro grondkabels in het assortiment. Bovendien vind je bij ons verlengkabels. Hiermee heb je alles voor het eenvoudig aanleggen van je verlichting. Kies de juiste hoeveelheid en ga zelf aan de slag met het installeren van de tuinverlichting. Hierna is het tijd om te genieten van een intieme setting dankzij sfeervolle tuinverlichting.


Lightpro grondkabel voor elke tuin

Het aanleggen van de Lightpro grondkabel is uiteraard essentieel voor het laten stralen van je tuinverlichting. Daarom hebben wij voor elke tuin wat je nodig hebt. De grondkabels van Lightpro zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Hierdoor is er voor elke tuin de juiste hoeveelheid grondkabel beschikbaar. Kies uit een grondkabel van:

  • 25 meter;
  • 50 meter;
  • 100 meter;
  • 200 meter;

Wil je een armatuur aansluiten, maar heb je een stuk verlengkabel nodig om wat extra afstand te overbruggen? In ons assortiment vind je ook verlengkabels van 1 en 3 meter voor jouw Lightpro muurlampen waarmee jij je buitenverlichting makkelijk aansluit op je lichtsysteem.

12 volt systeem met Lightpro grondkabel

De Lightpro grondkabel is onderdeel van het Lightpro systeem. Het is gemaakt voor 12 volt buitenverlichting. Dit maakt het eenvoudig en veilig in gebruik. Ook de unieke female connector kenmerkt het systeem. Deze prijswinnende connector bestaat uit slechts één onderdeel en sluit je aan met slechts één handomdraai. Het maken van aftakkingen op de grondkabel is ook geen probleem. De male connector maakt het mogelijk om het systeem eenvoudig uit te breiden op de grondkabel. Hierdoor is het des te makkelijker om in een later stadium nog extra Lightpro staande lampen of andere armaturen toe te voegen voor een nog levendigere tuin in het donker.

Zelf Lightpro grondkabel aanleggen

Een van de voordelen van het Lightpro systeem is dat het eenvoudig is aan te leggen. Het professionele systeem is zo ontworpen dat je veilig te werk gaat. Nadat je de lampen op de juiste plaats hebt gelegd in de tuin is het tijd om jouw Lightpro grondkabel uit te rollen. Vervolgens dicht je de uiteindes van de kabel en installeer je de lamp op de juiste locatie. Voor het aansluiten plaats je de genoemde female connector op de kabel en sluit je de lampen aan. Wanneer je klaar bent, werk je de tuinkabel vlak onder de oppervlakte weg voor een strak eindresultaat.

Lightpro grondkabel online kopen bij jouw specialist

Wil jij een Lightpro grondkabel kopen? Dat kan bij Tuinverlichtingswinkel.nl. Als jouw online specialist hebben wij alles wat je zoekt voor een Lightpro tuinverlichtingssysteem. Kies de benodigde kabels en bestel ze eenvoudig en snel via onze webshop. Bij elke bestelling vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis. Wij zorgen dat het snel wordt thuisbezorgd en jij kan genieten van een prachtig en sfeervolle verlichte tuin. Bovendien krijg je 5 jaar Lightpro garantie op je artikelen. Op zoek naar uitbreiding van je Tuinverlichting? Bekijk ook de Lightpro transformator en Lightpro staande buitenlampen.


Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service