• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Lightpro grondspots | Professional lighting

Weergegeven:
Sorteren op:

Op zoek naar stijlvolle oriëntatieverlichting? Dan zit je goed met de Lightpro grondspots. Goede verlichting langs tuinpaden en de oprit zijn een vereiste voor elke tuin. Daarom vind je bij Tuinverlichtingswinkel.nl het complete assortiment van Lightpro grondspots. Deze subtiele functionele verlichting wijst jou de weg in het donker en voegt extra sfeer toe aan jouw tuin. Bovendien helpt de juiste verlichting je bij het weren van ongenode gasten. Een veilige optie dus. Bekijk de mogelijkheden en laat je verrassen door wat tuinverlichting voor jou kan doen.


Subtiel verlichten met Lightpro grondspots

Een tuin verlichten doe je het liefst subtiel. Een paar armaturen mag best wel in het oog springen, maar het draait uiteindelijk om de rest van de tuin. Daarom heeft Lightpro grondspots die je stijlvol en subtiel verwerkt langs je tuinpad of oprit. Wat te denken van de Lightpro Nomia. Verwerkt tussen het grind valt het overdag nauwelijks op, maar geeft het in de avonduren een optimaal lichtbeeld. Daarnaast is de Onyx-serie erg geschikt voor accentverlichting. Verkrijgbaar in verschillende formaten geeft deze armatuur met warme lichtbron sfeer en intimiteit in jouw tuin.

Lightpro grondspots zelf installeren

Tuinverlichting zelf aansluiten hoeft niet moeilijk te zijn. Kijk maar naar het 12 volt systeem van Lightpro. Je grondspots installeer je zelf met twee linkerhanden door de professionele en veilige werking. Dit komt door de handige connectoren. De female en male connector sluit je met een handomdraai op elkaar aan. Het is dus een kwestie van jouw Lightpro grondspots op de juiste plek leggen, een kabel uitrollen, connectoren plaatsen en aansluiten maar. Vervolgens werk je de kabels een paar centimeter onder de grond weg en is het tijd om te genieten van een veilige en sfeervolle tuin.


Zuinige Lightpro grondspots voor elke tuin

Een duurzamere lichtbron is beter voor het milieu én voor de portemonnee. Daarom zijn Lightpro grondspots voorzien van duurzame led-technologie. Hiermee zorg je goed voor de tuin en jezelf. Een grondspot past in elke tuin en is daardoor ook een populaire en subtiele lichtoplossing. De Lightpro Atik-serie en Lightpro Agate verwerk je bijvoorbeeld erg stijlvol tussen het grind. Naast oriëntatie verlichting zet je grondspots ook in als accentverlichting. Doe dit met de Lightpro Onyx-serie. Zo geef jij speciale tuinelementen de extra aandacht die ze verdienen.

Lightpro grondspots bestellen bij jouw online specialist

Wil jij Lightpro grondspots kopen? Dan staan wij van Tuinverlichtingswinkel.nl voor jou klaar. Met een breed assortiment vind je altijd de grondspot die je zoekt. Bestel jouw favoriete armaturen via onze webshop. Bij een bestelling vanaf 50,- is de levering gratis in heel Nederland. Bovendien krijg je op Lightpro producten 5 jaar garantie. Op zoek naar nog meer tuinverlichting? Bekijk ook de Lightpro muurlampen, Lightpro staande lampen en Lightpro buitenspots.