• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight | Buitenspots

Suslight | Buitenspots


Weergegeven:
Sorteren op:

Tuinverlichting is een cruciaal kenmerk van je huis en tuin. Het gebruiken van de juiste tuinverlichting beïnvloed de gezelligheid van de ruimte en helpt om een bepaalde sfeer te creëren. De duurzame LED Suslight buitenspots verlichten de buitenruimte op elke gewenste manier.

Creëer met Suslight buitenspots een geweldig lichteffect

Met Suslight buitenspots creëer je unieke lichteffecten en het zorgt voor een veiligere en opvallendere tuin. Suslight Tops serie heeft een kleine en een grote buitenspot. Suslight Tops is de grootste buitenspot en is ideaal voor het verlichten van grote elementen zoals paden, bomen, struiken en planten.  Suslight Tops heeft een lichtbereik tot wel 6 meter. Dankzij de compacte en praktische afmeting is deze buitenspot onopvallend en heeft een lichtbereik tot 2,5 meter. Plaats de buitenspots met de grondpin of schroef het vast. Suslight Submerged is een onderwaterspot met maar liefst 6 meter lichtbereik. Wil je liever een stoere buitenspot? Suslight Calla is een richtbare buitenspot met voldoende warme licht.

Suslight buitenspots met de ideale kleurtemperatuur

De komst van LED heeft ervoor gezorgd dat lichtbronnen tegenwoordig in veel verschillende kleurtemperaturen verkrijgbaar zijn. Daardoor is het niet meer zo vanzelfsprekend welke lichtkleur je voor je tuin moet gebruiken. De tuin is een ruimte waarbij een ontspannend en comfortabele sfeer perfect bij past. Suslight buitenspots hebben een goede lichtkwaliteit en een kleurtemperatuur van 2700K. De warme, geruststellende gloed biedt een natuurlijke en rustgevende toon. De buitenspots hebben een lange levensduur van 70.000 branduren en gaan 15 tot 20 jaar mee. 

Veilige buitenspots van Suslight

Buitenspots behoren tot het basiselement van tuinverlichting en dienen naast accentverlichting ook als veiligheidsverlichting. Suslight buitenspots zijn voorzien van 24V Quick-Safe Connect System waarmee je de buitenspots tot 300 meter op afstand kunt plaatsen. Bij 24 Volt hebben mensen en dieren geen schokgevaar. Hiermee is je tuin een veilige plek voor je kinderen en huisdieren, zowel overdag als 's nachts. Voor aftakkingen verbind je de Suslight connector met het volgende onderdeel. Zowel de armaturen als Suslight grondkabels zijn beschermd zijn tegen stof, water en puin. 

Suslight buitenspots kopen bij jouw specialist

Niets verfrist het uiterlijk van je tuin zo goed als nieuwe Suslight buitenspots. Daarom biedt Suslight 5 jaar garantie op de buitenspots vanaf de aankoopdatum. Bij Tuinverlichtingswinkel.nl verrekenen wij bij een bestelling boven de €50, - geen bezorgkosten en kun je een gewenste bezorgdatum kiezen. Bekijk ook Suslight staande buitenlampen en Suslight wandlampen.