• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight CALLA | Buitenspots

Weergegeven:
Sorteren op:

Het plaatsen van buitenspots is een manier om de sfeer buitenshuis te verbeteren door gerichte verlichting te bieden of kenmerken te benadrukken. Bij gebruik in combinatie met andere tuinverlichting, kan het effect van buitenspots een extra dimensie toevoegen die de algehele sfeer vergroot. Zo heeft Suslight Calla serie moderne en organische designs. Het gebruik van Suslight tuinverlichting is een onfeilbare manier om de tuin een stoere uitstraling te geven.

Suslight Calla: langdurige verlichting

Suslight Calla kan moeiteloos in elke buitenomgeving geïntegreerd worden. Deze serie is weerbestendig en richtbaar. De 24V LED buitenspots zijn verblindingsvrij en hebben geen impact op de ogen. Suslight Calla is ideaal voor buitentoepassingen die langdurige verlichting vereisen. Wil je planten, struiken, objecten of de tuin benadrukken? Suslight Calla serie bevat de ideale duurzame en energiezuinige buitenarmaturen. Met een hoge CRI waarde, biedt deze serie een warme kleur aan de buitenomgeving. Suslight Calla is compatibel met een van de Suslight transformatoren.

24V Quick-Safe Connect System

De Suslight Calla serie is voorzien van 24V Quick-Safe Connect System. Dit houdt in dat het plaatsen en aansluiten van de buitenspots veilig is. Het voordeel van 24V Quick-Safe Connect System is ook het verleggen van grote afstanden zonder een zware transformator. Hiermee is het mogelijk om tot 300 meter afstand Suslight tuinverlichting aan te sluiten. Voor het aansluiten van deze serie kies je de gewenste hoeveelheid, verkrijgbaar in vaste kabellengtes, Suslight grondkabels uit. De grondkabels plug je aan Suslight connector. Met deze connector kun je op ieder gewenste plek in de tuin Suslight tuinverlichting een aftakking maken.

Bestel Suslight Calla serie bij Tuinverlictingswinkel.nl

Wil je de veiligheid en uitstraling van de tuin verbeteren? Suslight Calla serie is ideaal voor elke toepassing van uplighting. Het is gemakkelijk aan te sluiten en kostenbesparend. Plaats vandaag nog je bestelling bij Tuinverlichtingswinkel.nl en ontvang 5 jaar Suslight garantie op Suslight armaturen. Bij een bestelbedrag van €50,- of meer wordt je bestelling gratis thuis geleverd op de door jou gekozen leverdag. Suslight Calla serie gaat ook goed samen met de muurlampen van Suslight Slim en Suslight Square.

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service