• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight | Grondspots

Suslight | Grondspots
Weergegeven:
Sorteren op:

Hoe licht overdag wordt gezien verschilt van hoe het 's nachts wordt gezien. Grondspots zijn ideaal voor het verlichten van opritten, paden, bomen, planten en vijvers. Met Suslight grondspots creëer je een mooie, warme oase van licht zonder de aandacht op het armatuur te vestigen.

Suslight grondspots benadrukken unieke kenmerken

Voor het benadrukken van de architecturale en unieke kenmerken van je huis of tuin zijn de Suslight grondspots ideaal. Vooral omdat ze geïntegreerd worden in straatstenen, hout of grind. Mini Sun is de kleinste grondspot. Met een lichtbereik van 50 cm is het perfect om een vlonder, pad, trede, vijver randen en overige hout en tegelwerk te accentueren. De Submerged met RVS304 behuizing en lichtbereik van 3 tot 6 meter, is zeer geschikt als onderwaterverlichting voor vijvers en zwembaden.

Suslight grondspots: sterk en duurzaam

Suslight produceert krachtige, energiezuinige LED grondspots met een lange levensduur van 70.000 branduren (15 tot 20 jaar). Na 70.000 branduren zijn de armaturen recyclebaar. De Sun serie is ideaal voor langs een oprit of wandelpad. De grondspots liggen gelijk met de grond en kunnen niet vertrapt worden. Door de aluminium behuizing zijn deze grondspots erg sterk en overrijdbaar tot 2500 kg. De Suslight grondspots plaats je op elke gewenste plek, zodat je de tuin verlicht daar waar het nodig is of waar je dat wilt.

Langere afstanden leggen met Suslight grondspots

De grondspots van Suslight zijn voorzien van het 24V Quick-Safe Connect System. Dankzij dit systeem zullen de Suslight grondspots zelfs bij een hogere spanningsval goed werken. Het complete systeem bestaat uit Plug & Play waarmee je het gemakkelijk aansluit en langere afstanden legt. Met Suslight grondkabels is geen enkel afstand te ver. Verbind de Suslight grondkabel aan Suslight connector zonder een zware transformator. De Suslight grondspots zijn veilig en is er geen sprake van schokgevaar.

Suslight grondspots kopen

Bij Tuinverlichtingswinkel.nl bieden we jou Suslight grondspots met 5 jaar garantie. Combineer Suslight grondspots met Suslight buitenspots. Bekijk ook Suslight staande buitenlampen en Suslight wandlampen. Ga je een bestelling plaatsen? Bij Tuinverlichtingswinkel.nl kies je een bezorgdatum uit wanneer het jou goed uitkomt. Bovendien worden bestellingen boven de €50, - binnen Nederland gratis geleverd.