• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight | TERRA | Buitenspots

Weergegeven:
Sorteren op:

Voeg buitenspots toe aan de tuin om de aantrekkingskracht te verbeteren of voor de veiligheid. Terra serie bestaat uit buitenspots die belangrijke kenmerken in de tuin laten uitblinken. Gebruik deze serie om een vleugje licht en esthetiek toe te voegen. Deze serie bestaat uit ronde en vierkante buitenspots verkrijgbaar in verschillende wattages. Een paar goed gekozen buitenspots, zullen een fascinerend resultaat in de tuin creëren.

Suslight Terra serie geschikt voor diverse toepassingen

Bij tuinverlichting draait alles om het creëren van sfeer. Om verschillende effecten te creëren, kun je de buitenspots van Suslight Terra serie met elkaar combineren. Zo heb je Suslight Small Terra Focus met een stralingshoek van 25°. Ideale tuinverlichting voor het creëren van sterke accenten. Suslight Small Terra heeft een stralingshoek van 60° met een breder lichtbereik. Het plaatsen van diverse soorten tuinverlichting heeft invloed op de buitenruimte. Met de ideale kleurtemperatuur bieden de LED buitenspots voldoende warme, uitnodigende gloed voor het verlichten van onder andere bomen, struiken, planten en objecten.

Suslight Terra: overrijdbaar tot 2500 kg

Suslight Terra serie is geschikt voor buitenshuis en is bestand tegen regen, sneeuw of vorst. Suslight Terra serie zorgt ervoor dat je altijd licht hebt in de tuin of helpt om je tuin mooier te maken. De lange levensduur en lage verbruikskosten maakt deze serie ook duurzaam. Naast functioneel dienen de buitenspots van Suslight Terra serie ook als veiligheidsgids. Plaats het ook voor het verlichten van de oprit of looppad. Een goed verlichte oprit of looppad maakt het gemakkelijk voor bezoekers om van en naar je huis of tuin te navigeren. Suslight Terra serie is een sterke serie die ook overrijdbaar is tot 2500 kg. Gebruik Suslight grondkabels om op ieder gewenste plek de buitenspots te plaatsen. Wil je ook een aftakking maken? Hiervoor heb je de Suslight connector nodig.

Bestel eenvoudig Suslight Terra serie

Creëer met Suslight Terra serie een perfecte ambiance door bomen, planten, struiken of objecten in de spotlight te zetten. Shop Suslight Terra serie met 5 jaar Suslight garantie eenvoudig bij Tuinverlichtingswinkel.nl. Nog geen Suslight transformator aangeschaft? Bekijk hier de Suslight transformatoren. Bestellingen boven de €50,- worden gratis thuisbezorgd. Wist je dat je zelf de bezorgdatum kunt kiezen bij Tuinverlichtingswinkel.nl.

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service