• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight TRANSFORMATOR

Suslight TRANSFORMATOR
Weergegeven:
Sorteren op:

Een goed ontworpen tuinverlichtingsproject zal je tuin transformeren. Tuinverlichting biedt veilige toegang rond trappen, voordeuren en opritten. Een warm verlicht looppad voegt ook een veiligheidselement toe bij het verwelkomen van bezoekers. Naast een veilige toegang is een veilige tuinverlichting ook erg belangrijk. Voor een veilige tuinverlichting gebruik je Suslight transformator waarmee je de Suslight tuinverlichting regelt.

24V Suslight transformator

Met een transformator creëer je een laagspanning systeem. De transformator zet elektriciteit (230V AC) efficiënt en veilig om in gelijkspanning (24V DC). Hierdoor kun je een lagere spanning gebruiken terwijl je buitenverlichting toch helder wordt. Er zijn ook geen risico’s zoals schokgevaar voor mensen en (huis)dieren. Dat maakt het systeem erg veilig en betrouwbaar. Laagspanningsverlichting is milieuvriendelijk en eenvoudig te installeren. Het is een uitstekende optie om de tuin ’s nachts te accentueren en de veiligheid in de tuin te vergroten. Tevens helpt het ook bij het genereren van lagere stroomkosten.

Suslight transformator: 60 Watt, 36 Watt en 100 Watt

Voor een optimale werking van Suslight tuinverlichting gebruik je één van de Suslight transformatoren. Het kiezen van de juiste transformator is van cruciaal belang en hangt af van het aantal lampen en de wattages van de lampen. De totale wattage moet lager zijn dan de VA-classificatie op de transformator. Zo ben je zeker van een compatibel Suslight transformator die geschikt is voor jouw tuin. Voor grote groepen tuinverlichting zijn de Suslight transformator 60 Watt (112.000 branduren), Suslight transformator 36 Watt (82.000 branduren) en Suslight transformator 100 Watt (82.000 branduren) geschikt. Als je de tuinverlichting aansluit op een lage wattage transformator, dan zullen de aangesloten lampen flikkeren of niet branden.

Plug & Play met Suslight transformator

Een van voordelen van een transformator is de installatie. Het is een eenvoudig proces dat betaalbaar en compleet is. Aan de primaire zijde van de Suslight transformator bevindt zich een euro-stekker. De secundaire zijde is voorzien van het 24V Quick-Safe Connect connector. Je steekt de plug & play armatuur rechtstreeks in de transformator. Plug & Play systemen zijn zeer eenvoudig, ontworpen voor snelle installatie zonder gereedschap. De transformator dien je horizontaal te plaatsen. Voor een waterdicht systeem zorg ervoor dat de connectoren goed zijn aangedraaid. Dankzij het 24V Quick-Safe Connect System is het mogelijk om de Suslight LED tuinverlichting op een maximale afstand van 300 meter te plaatsen. Zo kun je zelfs plekken in de tuin waar je nauwelijks komt ook verlichten voor je Suslight buitenspots. Het 24V Quick-Safe Connect System is alleen geschikt voor Suslight tuinverlichting met 24V. Bij 230V tuinverlichting is professionele installatie door een erkende elektricien vereist. De schemerschakelaar schakelt in bij schemer en uit bij zonsondergang. Wil je liever zelf bepalen wanneer je tuinverlichting aan of uit gaat? Installeer dan de schemerschakelaar met timer. 

Suslight slim schakelen: vanaf de bank tuinverlichting besturen

Vanaf je telefoon je tuinverlichting besturen? Het slim maken van je Suslight systeem is eenvoudig! Het licht gaat aan zoals jij instelt. In de video hieronder leggen we je er meer over uit.

Suslight transformator kopen

Vanuit Suslight heb je 5 jaar garantie op transformatoren. Suslight transformatoren hebben een IP67 normering waardoor ze weerbestendig zijn en kunnen ook buiten geplaatst worden. Koop je Suslight transformator snel en gemakkelijk bij Tuinverlichtingswinkel.nl. Vergeet niet om Suslight connector en Suslight grondkabels bij te bestellen. Bij bestellingen boven de €50, - betaal je geen bezorgkosten.

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service