• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight GRONDKABEL

Suslight GRONDKABEL
Weergegeven:
Sorteren op:

Tuinverlichting verhoogt de aantrekkingskracht en biedt een warme uitnodiging. Voor het aansluiten van je Suslight tuinverlichting gebruik je Suslight grondkabel. Goed geplaatste Suslight tuinverlichting creëert de perfecte sfeer.

Suslight grondkabel 24V Quick-Safe Connect System

De Suslight grondkabel is voorzien van 24V Quick-Safe Connect system. Dit systeem is flexibel, energiezuinig en maakt het mogelijk om Suslight tuinverlichting tot 300 meter afstand te plaatsen. Met een waterdichte Suslight connector maak je diverse overgangen en plaats je gemakkelijk je Suslight tuinverlichting aan op de gewenste plekken in de tuin. Bij iedere overgang ontstaat er een overbrengingsweerstand. Suslight maakt gebruik van hoogwaardige materialen en productietechnieken waardoor de overbrengingsweerstand minimaal is.

Veilige Suslight grondkabel

Het is verstandig om voor het plaatsen van Suslight tuinverlichting een tuinverlichtingsplan te maken. Een tuinverlichtingsplan helpt je tuin soepel over te gaan naar een nachtelijke oase. Je houdt rekening mee met de grondkabels en de plaatsing van de tuinverlichting, zoals Suslight wandlampen. Bij het installeren van Suslight tuinverlichting hoef je de Suslight grondkabel niet op 60 cm diep in te graven. Het 24V systeem is erg veilig, stabiel en betrouwbaar. Er is geen kans op schokgevaar, waardoor het zeer veilig is voor spelende kinderen en (huis) dieren. Een Suslight transformator met het juiste vermogen is nodig voor een optimale tuinverlichting. Houd daar rekening mee bij het plannen van je tuinproject en bekijk de Suslight staande buitenlampen.

Suslight grondkabel M12 2-aderig

De juiste tuinverlichting is een essentieel onderdeel van je tuinproject en vooral als de nachten vallen. De Suslight grondkabel is compatibel en gemakkelijk aansluitbaar op alle Suslight tuinverlichting, zoals de Suslight buitenspots. De M12 met 2-aderig man/vrouw stekker en is het verkeerd aansluiten van de grondkabel niet mogelijk. De Suslight grondkabel is verkrijgbaar in 1, 2, 5, 10 en 25 meter. Zo kun je met Suslight tuinverlichting zonder een zware Suslight transformator probleemloos grote afstanden overbruggen. De grondkabels hebben een IP68-bescherming en zijn dus geheel stofvrij en geschikt voor onderwater. Op iedere afstand blijft het licht hetzelfde en geniet je volop van je tuin.

Suslight grondkabel kopen

Bij Tuinverlichtingswinkel.nl bestel je snel en eenvoudig je Suslight grondkabel voorzien van 24V Quick-Safe Connect System. Suslight biedt 5 jaar volledige garantie op Suslight grondkabel. Bekijk voordat je een bestelling gaat plaatsen ook onze Suslight buitenspots, Suslight grondspots en Suslight staande lampen. Bestel je voor €50, - of meer? Dan betaal je geen bezorgkosten en kies je zelf de gewenste bezorgdatum.

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service