• Gratis verzending v.a. €50         

  • < 23:59 besteld =Direct verzonden

  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight TOPS | buitenspots | prikspots


Er zijn geen producten in deze categorie.

De natuur inspireert (on)bewust je tuin. De schaduwen van de zon, de reflectie van het water en de textuur van de planten. Hetzelfde geldt ook voor kunstlicht. Suslight Tops serie is ideaal voor het verlichten van kleine elementen zoals planten en struiken en grote elementen zoals bomen of looppaden.

Sfeervolle Suslight Tops

De Suslight Tops serie bestaat uit Small Tops met een compacte afmeting en de grotere Tops. Beide stijlen zijn verkrijgbaar in een donkere, matte kleur en zijn voorzien van Osram LED-lampen De Tops Serie valt niet op in de tuin, maar dat neemt niets weg van het prachtig lichteffect die de Tops serie creëert. Deze serie heeft de perfecte warme licht voor een sfeervolle tuin. Deze serie is duurzaam en milieuvriendelijk door de lange levensduur van de armaturen. Bepaal zelf of je ervoor kiest om de boom van achteren te verlichten of de straal naar de kruin te richten met een buitenspot. Varieer het lichteffect door de hoek van de straal te veranderen of kies voor een ander wattage.

Suslight Tops met 24-V voeding

De Suslight Tops serie heeft een 24V Quick-Safe Connect System en is daarmee veilig, betrouwbaar en duurzaam. Installeer snel en eenvoudig dankzij het Plug & Play systeem. Gebruik de Suslight connector voor het maken van aftakkingen. Deze serie heeft een lichtbereik tot en met 6 meter en is geheel stofvrij en waterdicht. Gebruik  Suslight grondkabel voor het aansluiten van de Suslight buitenspots op ieder gewenste plek in de tuin. Plaats de Tops heel eenvoudig middels een grondpin of basisplaat. Wees gerust als er een voorwerp tegen de lamp aan komt. De Tops Serie hebben een hoge slagvastigheid en kunnen aardig wat hebben.

Suslight Tops kopen

De Suslight Tops serie bestel je bij Tuinverlichtingswinkel.nl met 5 jaar Suslight garantie. Heb je meerdere Suslight tuinverlichting? Bekijk dan ook Suslight transformator voor een probleemloze aansluiting zonder geflikker of niet brandende lampen. De Tops serie is perfect te combineren met  Suslight Sphere en Suslight Deco. Heb je een bestelwaarde van boven de €50,-? Dan wordt je bestelling binnen Nederland gratis bezorgd en kies je de gewenste bezorgdatum uit.

Specialist voor in-lite
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service