• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Lightpro Smart Systeem


Ben jij klaar voor een slimme tuin? Innovaties maken het leven makkelijker, is ook de gedachte bij Lightpro. Je tuin maak je klaar voor de toekomst doe je met het Lightpro Smart Systeem. Met dezelfde eenvoud die je van Lightpro verlichting gewend bent, maar dan vanaf je telefoon. Tijd om je tuin slim te verlichten met de Lightpro NXT Switch. Wat dit inhoudt? Wij leggen het aan je uit.

Je tuin verlichting vanaf je telefoon of tuinverlichting aan laten springen wanneer het schemert? Dat is inmiddels goed mogelijk dankzij slimme buitenverlichting. Met de juiste apparatuur en je favoriete buitenlampen verlicht jij je tuin op een slimme manier. Het systeem van Lightpro is hier bij uitstek geschikt voor. Hun tuinverlichting en montage wordt gekenmerkt door innovaties van bijvoorbeeld de F-connector en kan daardoor ook niet achterblijven met slimme technologie. De NXT-switch helpt jou bij het automatiseren van je buitenlampen in een handomdraai.

Voordelen Lightpro Smart Systeem met NXT Switch

Overstappen op slimme buitenverlichting voor jouw tuin is een uitkomst: het brengt gemak en eenvoud mee bij het bedienen van je buitenverlichting. Daarom kies je voor de Lightpro Switch. Met de gratis Lightpro app maak je simpel gebruik van deze slimme schakelaar voor het 12 volt systeem. Je gebruikt deze gadget om lichtzones op afstand en afzonderlijk van elkaar te besturen. Hierdoor zit je dus nooit meer in het donker thuis en voorkom je dat lampen onnodig blijven branden. Voor elke lichtzone of aftakking heb je een Lightpro Switch nodig. Via de Lightpro App stel jij je verlichting eenvoudig zelf in. Deze is beschikbaar voor iOS en Android, het is dus belangrijk dat jij een smartphone of tablet hebt met een van deze systemen.

Lightpro Switch bevestigen in je tuin

Voordat je aan de slag kan met je slimme set-up, moet de Switch eerst in de tuin worden geplaatst. Het plaatsen van je Lightpro Smart Systeem doe je eenvoudig zelf. Het is net zo gebruiksvriendelijk als je gewend bent van Lightpro. Het aansluiten van de Lightpro NXT Switch doe je op 3 manieren:

  1. De switch plaatsen tussen de transformator en hoofdkabel om een lichtzone te besturen.
  2. Op 1 aftakking wanneer je 1 lichtzone afzonderlijk wilt besturen.
  3. Op elke aftakking wanneer je meerdere lichtzones afzonderlijk wilt besturen.

Het bevestigen van de NXT Switch doe je op twee manieren:

  • aan de wand. Voor het monteren aan de wand gebruik je een wandbeugel met meegeleverd schroeven.
  • in de grond. Voor plaatsing van de Lightpro Switch in de grond gebruik je de bijbehorende steker tot aan de markering, waarna je vervolgens de NXT Switch hierop plaats.

Lightpro Smart Systeem instellen met Lightpro App

De voordelen zijn bekend en je weet hoe de Switch moet worden aangesloten, maar hoe maak je hier nou gebruik van? Om met de slimme buitenverlichting van Lightpro NXT aan de slag te gaan moet je in de speciale Lightpro App een aantal stappen doorlopen. Het is van belang dat je verlichting hiervoor aan staat. Allereerst maak je in de app een account aan. Hierna stel je een netwerk in waar jij je producten aan koppelt. Je kunt ook een bestaand netwerk kiezen. Hierna voeg je producten toe en geef je een naam, waarna het tijd is om zones en scenes aan te maken. Voor 1 switch maak je 1 lichtzone aan. Per zone kun jij de juiste producten van het Lightpro systeem selecteren om op te slaan. Hierna kun je aan de slag met ‘scenes’. Met scenes kun jij in de Lightpro app de favoriete instelling van je smartproducten opslaan. Denk daarbij aan het instellen van een timer. Maak je gebruik van een licht- donkersensor? Dan kun je niet te gelijk gebruik maken van een timer.

Dit is de basis van de Lightpro app. Het is ook mogelijk om later nog producten toe te voegen. Rustig de stappen in de app doorkijken? Lees hiervoor de handleiding van de Lightpro App.

Jouw vragen over het Lightpro Smart Systeem beantwoord

Je kunt nu aan de slag met het instellen van verschillende lichtzones in jouw tuin. Voor alles over je Lightpro Smart Systeem kun je terecht bij Tuinverlichtingswinkel.nl. Wij zijn een online specialist op het gebied van tuinverlichting. Bestel het vandaag nog en wij verzenden jouw Lightpro Switch en andere producten direct. In dit artikel leerde je alles over het Lightpro Smart Systeem. Toch nog vragen? Bekijk de uitgebreide Lightpro NXT-handleiding of neem contact op met onze klantenservice via mail of telefoon.