• Gratis verzending v.a. €100         

  • < 23:59 besteld = Direct verzonden

  • 9.2 / 10 Thuiswinkel Waarborg
  • Energiezuinig, Duurzaam & Safe

  • Veilig kopen & Achteraf betalen

Suslight systeem: Plug & Play

Suslight systeem: Plug & Play


Weergegeven:
Sorteren op:

Transformeer je tuin met een eigentijdse uitstraling waardoor je tuin in het donker veel aantrekkelijker zal eruitzien. Geniet van de natuurlijke warme kleuren die 's avonds geproduceerd worden nadat de zon ondergaat. Bekijk op Tuinverlichtingswinkel.nl het veilige en betrouwbare Suslight systeem die compatibel is met alle duurzame Suslight tuinverlichting.

Suslight Systeem: Plug & Play

Als je veel tijd en moeite hebt gestoken in het bedenken en creëren van een mooie tuin, dan wil je die natuurlijk ook zelf aansluiten. Het Plug & Play systeem is een eenvoudige en veilige manier om Suslight tuinverlichting zelf te installeren. Het Plug & Play systeem heeft een kant met een mannelijke connector en een kant met een vrouwelijke connector. Hierdoor is het systeem altijd aansluitbaar en is er geen mogelijkheid om het Suslight systeem andersom of verkeerd aan te sluiten. Voor een waterdichte verbinding is het is belangrijk om de Suslight connector goed te verwerken.

Lange afstanden leggen met Suslight systeem

Voordat je tuinverlichting installeert, moet je de spanning van je tuinverlichting verlagen, zodat je geen zorgen hoeft te maken over huisdieren of kleine kinderen die met de kabels kunnen spelen. Het Suslight systeem heeft 24V-voeding met grotere spanningsrange en lagere spanningsverliezen. Dit is een zeer veilig, stabiel en milieuvriendelijk systeem. Met het Suslight systeem plaats je Suslight tuinverlichting tot wel op 300 meter afstand zonder enig lichtverlies. De m12 2-aderig Suslight grondkabel is verkrijgbaar in vaste kabellengtes van 1, 2, 5, 10 en 25 meter. Zo heb je altijd precies de benodigde lengte voor het aansluiten van je Suslight tuinverlichting. Om lange afstanden te overbruggen plug je heel eenvoudig de Suslight grondkabel met de Suslight connector. Op deze wijze maak je aftakkingen met minimale overbrengingsweerstand. Zowel de grondkabel als de connector biedt volledige IP68-bescherming tegen stof en langdurige onderdompeling.

Transformatoren van het Suslight systeem

Om te genieten van je Suslight tuinverlichting gebruik je het Suslight systeem. Voor het plaatsen van de transformator bereken je eerst de totale wattage van de lampen. Hiervoor tel je alle lampen en de wattages van de lampen bij elkaar op. Het is belangrijk dat de totale wattage lager moet zijn dan de VA-classificatie op de transformator. Vervolgens kies je, afhankelijk van de totale wattage, de geschikte  Suslight transformator verkrijgbaar in 52 Watt en 100 Watt. Stel dat je een totale wattage hebt van 25 Watt, dan neem je de Suslight transformator van 52 Watt met een maximale belasting van 42 Watt. Bij een lagere transformator zal deze gaan flikkeren of niet branden. Na het kiezen van de geschikte transformator, plaats je deze horizontaal. Deze transformatoren hebben een IP67-normering en zijn veilig voor buitengebruik. De transformatoren zijn duurzaam en hebben een lange levensduur van minimaal 82.000 branduren.

Suslight systeem koop je bij Tuinverlichtingswinkel.nl

Op Tuinverlichtingswinkel.nl vind je het Suslight systeem voor het aansluiten van onder andere Suslight grondspots, Suslight buitenspots en Suslight staande buitenlampen. Zo bieden we Suslight grondkabels en Suslight transformatoren aan. Is je bestelling compleet? Bestel het nu en kies de gewenste bezorgdatum. Bij een bestelling boven de €50, - betaal je binnen Nederland geen bezorgkosten. Suslight biedt 5 jaar garantie op het Suslight systeem.

Compleet assortiment
Snel thuisbezorgd
Persoonlijk advies
Service